#

Керівниця партії Зеленського на Київщині увійшла у вищу раду "Слуги народу"

15.02.2020 13:15
Керівниця партії Зеленського на Київщині увійшла у вищу раду "Слуги народу"
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 15 лютого, відбувся з'їзд партії  "Слуга народу" та стало відомо, очільниця спілки на Київщині Ольга Коваль стала членом вищої ради 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Главком"

На з'їзді в офісному центрі "Парковий"  партія "Слуга народу" збільшила кількість членів вищої ради з чотирьох до восьми. У результаті кадрового розширення до вищої ради увійшли: Анатолій Остапенко, Євгенія Кравчук (заступниця глави фракції), Олександр Качура, Роман Грищук, Вадим Галайчук, Артем Культенко, Сергій Кострійчук та Ольга Коваль, котра очолює партію народних слуг на Київщині.

Водночас Сергій Трофімов склав повноваження члена Вищої ради партії "Слуга Народу".

"Головний звіт нашої роботи – історична монобільшість, безпрецедентна довіра людей, наша перемога й перемога Президента Володимира Зеленського", – підсумував Сергій Трофімов, під час виступу на з’їзді.

Упродовж двох днів, 15 та 16 лютого, Центр освіти партії «Слуга Народу» проводить навчання для новообраних депутатів рад і голів обласних територіальних громад.

Нагадаємо, що нещодавно, комісією Міністерства регіонального розвитку України було відібрано 17 інвестиційних проєктів по Київській області, п'ять із яких  Київська облдержадміністрація затвердила для співфінансування.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: