#

Керівник Бориспільської організації партії Порошенка виграв суд у Зеленського

20.12.2019 13:26
  Керівник Бориспільської організації партії Порошенка виграв суд у Зеленського
Володимир Горковенко

Верховний Суд визнав протиправним указ президента Володимира Зеленського, який скасував призначення керівник Бориспільської організації партії Порошенка Володимира Горковенка членом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "LB.ua".

Суд визнав протиправним і скасував указ президента України від 24 травня 2019 року № 323/2019 про скасування призначення Володимира Горковенка членом Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Водночас суд відмовив Горковенкові у задоволенні позовних вимог про звільнення члена Нацради Юрія Зіневича та поновлення Горковенка на посаді члена Нацради.

Рішення можна оскаржити у Великій Палаті Верховного Суду протягом тридцяти днів з дня складення повного тексту судового рішення.

Також нагадаємо, що Служба безпеки проводить обшуки у спортивному клубі "5 елемент", кінцевими бенефіціарами якого є попередній президент Петро Порошенко та його соратник Ігор Кононенко.

Довідково:

Горковенко раніше працював завідувачем відділу в Головному департаменті інформаційної політики Адміністрації президента. 4 травня Порошенко видав указ №187/2019 про призначення Горковенка у Нацраду замість Юрія Артеменка. 24 травня Зеленський скасував цей указ.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: