#

Керівник Київської обласної організації партії ПРП очолив Держагентство розвитку молоді (ФОТО)

10.02.2020 16:50
Керівник Київської обласної організації партії ПРП очолив Держагентство розвитку молоді (ФОТО)
Олександр Ярема

Нещодавно, на посаду голови Державного агентства розвитку молоді і громадянського суспільства уряд призначив Олександра Ярему, який з 16 березня 2016 обіймав посаду заступника міністра молоді та спорту України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис міністра культури, молоді та спорту Володимир Бородянський у Тelegram.

Призначення Олександра Яреми на посаду голови Державного агентства розвитку молоді і громадянського суспільства прокоментувала народний депутат України попереднього скликання, член правління Асоціації індустрії гостинності України Анна Романова.

"Я вважаю, що це гідний вибір. Олександр Ярема – справжній професіонал своєї справи. Я знаю Олександра вже давно – він завжди палко відстоював питання молодіжної політики. Це людина, яка, по-перше, дуже глибоко розбирається в цій темі, а по-друге, щиро хоче вирішити проблеми, які є у сфері молодіжної політики. Так, коли я працювала у Верховній Раді, він працював заступником міністра молоді та спорту України, і ми разом обговорювали перспективи молодіжного та дитячого туризму. Однак тоді для здійснення наших задумів не було ні фінансування, ні повноважень. Але ось пройшли роки, і наші ідеї стають реальністю! Запускається програма мобільності дітей і молоді, на яку вже закладено рекордну фінансування! А тепер і Олександр чесно переміг у конкурсі й очолив нове агентство", – зазначає жінка.

Також нагадаємо, що Олексій Чернишов під час наради з питань перспектив соціально-економічного розвитку району представив жителям Бориспільського району новопризначеного голову райдержадміністрації – Володимира Строканя.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: