#

Керівник поліції Київщини зустрівся з жителями Сквирського району (ФОТО)

23.02.2019 13:22
 Керівник поліції Київщини зустрівся з жителями Сквирського району (ФОТО)
Керівник поліції Київщини зустрівся з жителями Сквирського району

Днями стало відомо, що керівник поліції Київщини Дмитро Ценов зустрівся з громадою та активістами сіл Шамраївка, Тарасівка, Пустоварівка Сквирського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням Національну поліцію Київської області.

Причиною зустрічі начальника обласної поліції з жителями цього регіону стало те, що протягом року з цих населених пунктів до поліції надійшло найменше звернень про злочини, ніж із інших регіонів області. Генерал поліції третього рангу вирішив особисто розібратись у ситуації, чи дійсно налагоджена  робота місцевої поліції і немає укриття скоєних злочинів.

Зустріч відбулась у форматі живого спілкування. Всі бажаючі змогли звернутись до керівника обласної поліції зі своїми скаргами, проблемами та пропозиціями.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Розмова, зокрема, стосувалась роботи дільничного офіра поліції у селах, можливого створення "поліцейських станцій" при створенні окремих територіальних громад, робота громадських формувань.

Під час зустрічі начальник обласної поліції звітував про результати роботи  поліції Київщини за цей рік.  

Наприкінці голова райдержадміністрації Сквирщини Василь Галюк подякував поліцейським за роботу та вручив генералу поліції третього рангу Дмитру Ценову подяку за організацію безпеки та правопорядку під час проведення дитячого фестивалю патріотичної пісні в с. Шамраївка.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: