#

Керівники Ірпінської міської ради зустрілися з сім’ями загиблих АТОвців (ВІДЕО)

24.12.2019 17:30
Керівники Ірпінської міської ради зустрілися з сім’ями загиблих АТОвців (ВІДЕО)
Олександр Маркушин, Юлія Устич, Петро Зброженяк

Сьогодні, 24 грудня, посадовці Ірпінської міської ради Київської області провели передноворічну зустріч із родинами загиблих учасників АТО

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт "ITV".

У проблеми сімей, які втратили своїх рідних на війні, вникали перший заступник міського голови Олександр Маркушин, заступниця мера Юлія Устич, керівник управління праці та соціального захисту населення Петро Зброжек.

"Для нас дуже важливі ці зустрічі. Кожного року ми проводимо такий круглий стіл і перед вітаннями до Нового року проговорюємо ці проблеми. У когось загинув син, у когось чоловік – і ми максимально стараємося допомогти, бо немає кому їм допомагати. І я вважаю, що в нас разом із Радою учасників АТО це вдало виходить", – сказав Олександр Маркушин, перший заступник міської голови.

"Важливо знати, що про нас не забувають, що намагаються чимось, по можливості, допомогт", – ділиться враженнями дружина загиблого учасника ООС Лариса Грицай.

"Керівництво міста робить дуже хорошу справу, що організовує такі зустрічі. Я трохи загартований – я полковник військової медичної служби в запасі, але моя мама чекає з дня на день цієї зустрічі, щоб побачитися з людьми, в яких таке ж горе – це її підтримує"– говорить брат загиблого Олег Ворохта.

Нагадаємо, що 20 грудня помер мешканець села Германівка Обухівського району та учасник бойових дій у зоні АТО Олексій Дробот.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: