#

Керівника Київського рибоохоронного патруля поновили на посаді

01.12.2020 15:15
Керівника Київського рибоохоронного патруля поновили на посаді
Володимир Мухін

З 1 грудня голова Управління Державного агентства рибного господарства у місті Києві та Київській області Володимир Мухін знову приступив до роботи

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Управління Державного агентства рибного господарства у м. Києві та Київській області.

Відомо, що 24 листопада 2020 року Шостий апеляційний адміністративний суд м. Києва визнав протиправним і скасував наказ Державного агентства рибного господарства України про звільнення Володимира Мухіна з посади начальника Управління Державного агентства рибного господарства у м. Києві та Київській області та поновив на посаді.

Тож начальником Київського рибоохоронного патруля залишається Володимир Мухін та з 1 грудня 2020 року приступає до безпосереднього виконання службових обов’язків.

З несправедливістю або співпрацюють, або борються. Понад рік боротьби за справедливість дав свій результат. По-перше, хочу повідомити, що я не націлений на «розбір польотів». На це в мене немає часу. Я активно та з ентузіазмом приступаю до роботи та маю чіткий план дій. Наш вектор – це розвиток риболовного туризму та рекреаційного рибальства, як потужного фактору економічного становлення України і зміцнення позицій держави на міжнародній арені, розвиток аквакультури, авторитет державної служби шляхом завоювання довіри населення, наслідування принципу "суспільство - держава – суспільство", діджиталізація галузі, - прокоментував Володимир Мухін.

Також нагадаємо, що біля міста Чорнобиль працівники поліції разом із екологами побачили чоловіка, котрий рибалив.

Читати "Моя Київщина" у Telegram