#

Києво-Святошинський районний суд виправдав нападника на представників ЗМІ (ВІДЕО, ФОТО)

16.03.2020 17:26
Києво-Святошинський районний суд виправдав нападника на представників ЗМІ (ВІДЕО, ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 16 березня, Києво-Святошинський районний суд виправдав зятя колишнього заступника Міністра внутрішніх справ, який п'ять років тому напав на журналістів програми "Наші гроші з Денисом Бігусом"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Главком".

Зауважимо, що під час зйомок маєтку родини тодішнього заступника міністра МВС Сергія Чеботаря в селі Лісники під Києвом його зять напав на журналістів, побив техніку та оператора. До того ж, застосування фізичної сили щодо працівника ЗМІ зафіксоване на відео. Відомо, що Олег Поліщук із групою молодиків побив оператора, розтрощив і викрав камеру. Тоді на нього завели кримінальну справу за двома статтями. Проте, незважаючи на це, суддя Владислав Лисенко виправдав нападника, адже, за його словами, у діях Олега Поліщука склад злочину не доведений. 

Протягом п’яти років цю справу свідомо затягували. Ба більше, у лютому 2018 року Києво-Святошинський районний суд навіть закрив справу на підставі документів, які виявились підробкою. Таку постанову начебто підписав у 2016 році слідчий Ірпінського відділу поліції Нацполіції Сергій Захарченко. Згодом вияснилось, що це брехня. Відтак, 21 березня 2019 року колегія суддів Апеляційного суду Київської області скасувала ухвалу про закриття справи щодо побиття журналістів. Справу повернули до суду першої інстанції. А через рік Олег Поліщук отримав виправдувальний вирок. 

Нагадаємо, що в селі Бузова Києво-Святошинського району зловмисник викрав мопед у місцевого мешканця.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: