#

Київоблрада почала співпрацювати із Переяславським університетом (ФОТО)

04.10.2020 19:44
Київоблрада почала співпрацювати із Переяславським університетом (ФОТО)
Фото з місця події

Нещодавно, 2 жовтня, був підписаний Меморандум про співпрацю між ДВНЗ "Переяслав-Хмельницьким державним педагогічним університетом імені Григорія Сковороди" та Київською обласною радою

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Марини Дехтяр у Facebook.

Окрім цього, Меморандум був підписаний також із Національним транспортним університетом. Підписантами з боку НТУ виступив Проректор з навчальної роботи Олександр Грищук, а з боку КОР – перший заступник голови обласної ради – Тетяна Семенова.

Також в заході брали участь:

  • Завідувач Аль-Амморі А. Н. та асистент кафедри Інформаційно-аналітичної діяльності та інформаційної безпеки НТУ Марина Дехтяр;
  • Богачов С. В. – начальник юридичного відділу КОР з заступником;
  • Коцур В. П. – декан факультету гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій Університету імені Григорія Сковороди в Переяславі.

Під час виступу Олександр Грищук відмітив необхідність налагодження тісного взаємозв’язку між органами місцевої та центральної влади і закладами вищої освіти задля визначення напрямків навчання студентів і набуття ними кваліфікацій, необхідних для роботи на державних та виборних посадах.

Нагадаємо, що на офіційному сайті Переяславської міської ради оприлюднили звіт про роботу мера міста Тараса Костіна за час п’ятирічної каденції.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: