#

Київська ОДА і Київоблрада виділили 64 тис грн на лікування дітей, які постраждали внаслідок ДТП на Бориспільщині

15.12.2019 16:30
Київська ОДА і Київоблрада виділили 64 тис грн на лікування дітей, які постраждали внаслідок ДТП на Бориспільщині
Київоблрада

Стало відомо, що Київська ОДА і Київоблрада надали 64 тис грн на лікування двох дітей, які отримали тяжкі травми внаслідок ДТП біля села Старе Бориспільського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київської обласної ради.

На трагедію провідного спеціаліста відділу організаційної роботи та контролю Управління соціального захисту населення Бориспільської райдержадміністрації  Олени Курилко одразу відреагували Київська обласна рада та Київська облдержадміністрація. На лікування постраждалих дітей виділено 64 тисячі гривень з депутатського фонду по Обласній цільовій програмі "Турбота". Ця програма у 2019 році забезпечила допомогу жителям Київщини на суму 42 мільйони гривень.

Нагадаємо, вчора, 9 грудня, біля села Старе Бориспільського району водій автомобіля Daewoo збив двох дітей. У результаті дорожньої пригоди 14-річну дівчинку та 9-річного хлопчика з тяжкими травмами доправлено до реанімаційного відділення лікарні. Нині вони знаходяться в Національній дитячій лікарні "Охматдит" і потребують дороговартісного лікування.

Також нагадаємо, що 10 грудня, у селищі Чабани на трасі Київ-Одеса чоловік переходив дорогу в невстановленому місті та потрапив під колеса автомобіля.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: