#

Київщина близька до пом'якшення карантину, - в.о. голови ОДА

23.05.2020 19:44
Київщина близька до пом'якшення карантину, - в.о. голови ОДА
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 23 травня, тимчасово виконуючий обов’язки Київської ОДА Василь Володін заявив, що відповідно до показників інцидентності для столичної області можуть пом’якшити карантин

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на КОДА.

Варто зауважити, що за даними Київського обласного лабораторного центру станом на 13:00 23 травня показник інцидентності становить 13,02 при нормі 12. Зауважимо, що для обрахування інцидентності беруть загальну кількість нових випадків захворювання коронавірусом за останні 7 днів на 100 тис. населення.

Всього епідемічну ситуацію із захворюваності на коронавірус характеризують три показники: інцидентність, завантаженість ліжок, охоплення тестуванням. Два останні у Київські області в нормі.

Сьогодні показник інцидентності у Київській області трохи скоротився. А значить – ми ще наблизилися до моменту скасування карантинних обмежень в регіоні. Дата скасування багато у чому залежить від нас з вами. Чим прискіпливіше дотримуємося санітарних правил – тим менше людей захворіє на вірусні хвороби, - зауважив Василь Володін.

Нагадаємо, що стати танкістом у танковому батальйоні 72-ї ОМБр імені Чорних Запорожців може кожен охочий

Читати "Моя Київщина" у Facebook