#

На Київщині зареєстрували найбільшу кількість клонів на вибори до парламенту

02.07.2019 16:48
На Київщині зареєстрували найбільшу кількість клонів на вибори до парламенту
Колаж від інформаційного порталу "Моя Київщина"

На позачергові парламентські вибори на Київщині зареєстровано найбільше кандидатів-однофамільців серед усіх регіонів України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Столичний регіон".

Аби позбавити конкурента голосів за рахунок неуважності виборців опоненти часто реєструють підставних кандидатів-однофамільців. Наприклад, у 94 окрузі (Васильківський та Обухівський райони) окрім Ігоря Кононенка є ще три однофамільці: Артур Романович, Олексій Федорович та Олександр Олександрович. Також в списках можна знайти трьох "клонів" кандидата від партії "Слуга народу" Олександра Дубінського: Вадим Володимирович, Максим Миколайович та Олексій Петрович.

Значна кількість однофамільців і в 92 територіальному виборчому окрузі (м. Узин, Білоцерківський, Володарський, Ставищенський, Таращанський, Тетіївський райони та частина Сквирського). Тут тричі клонували чинного депутата Віталія Гудзенка, двічі колишнього прокурора Олександра Ференця та один раз Валерія Колюха – кандидата від партії "Слуга народу". Хоча опоненти-однофамільці останніх двох зняли свої кандидатури.

Також у 90 окрузі (м. Біла Церква) зареєстровано два Бабенки: Микола Вікторович від партії "Біла Церква разом" та Микола Миколайович самовисуванець.

91 округ (м. Фастів, Макарівський, Фастівський райони та частина Києво-Святошинського району) має два кандидати з прізвищем Бойко: Віктор Олексійович від ВО "Батьківщина" та самовисуванець Андрій Васильович.

У 95 окрузі (м. Ірпінь, частина Києво-Святошинського району) зареєстровано два кандидати з прізвищем Горобець: самовисуванець Дмитро Іванович та кандидат від партії "Слуга народу" Олександр Сергійович.

Нагадаємо, що кандидата-мажоритарник у 90 окрузі Ярослав Яременко проводив свою агітацію як кандидат від партії "Слуга народу", хоча він не є членом партії.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: