#

Київська обласна держадміністрація виставила на аукціон об’єкти держмайна

17.05.2021 19:30
Київська обласна держадміністрація виставила на аукціон об’єкти держмайна
Фото з мережі інтернет

На Київщині виставили на аукціон з продажу Ірпінський виправний центр та чотири нежитлові будівлі в Броварах та Фастівському районі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Київської ОДА.

Про продаж нерухомості на Київщині повідомили в управлінні з питань власності Київської облдержадміністрації. Також там сказано, що з повним переліком держоб‘єктів, виставлених на приватизацію можна ознайомитися на сайті Фонду державного майна України.

Василь Володін підкреслив, що всього в рамках малої приватизації у Київській області готуються аукціони з продажу 24 об’єктів нерухомості, більшість з яких – нежитлові будівлі.

Фонд держмайна повністю змінив підходи у приватизаційному процесі. Приватизація стала прозорою, доступною та зручною. Взяти участь в аукціонах може кожен охочий. Це матиме важливі позитивні наслідки, такі як організація нових робочих місць, оновлення інфраструктури в районах, додаткові надходження в бюджет, а відтак розвиток всього регіону.

За його словами, найближчим часом до уже виставлених на продаж об’єктів додадуться іще п’ять, серед яких "Білоцерківський завод "Еталон".

Нагадаємо, що цьогоріч на дорогах Київщини планують прокласти 60 км нового асфальтного покриття в рамках програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: