#

Київська обласна рада підписала угоду про співпрацю з двома університетами (ФОТО)

05.10.2020 09:15
Київська обласна рада підписала угоду про співпрацю з двома університетами (ФОТО)
Фото з місця події

У п’ятницю, 2 жовтня, Київська обласна рада підписала меморандуми про співпрацю з Національним транспортним університетом та Університетом Григорія Сковороди у Переяславі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Марини Дехтяр у Facebook.

Угоди підписали перший заступник голови Київської обласної ради Тетяна Семенова, проректор Національного транспортного університету з навчальної роботи Олександр Грищук, ректор Університету  Григорія Сковороди у Переяславі, заслужений працівник освіти України, дійсний член Національної академії педагогічних наук України Віктор Коцур.

Під час виступу Грищук відмітив необхідність налагодження тісного взаємозв’язку між органами місцевої та центральної влади і закладами вищої освіти задля визначення напрямків навчання студентів і набуття ними кваліфікацій, необхідних для роботи на державних та виборних посадах.

Така теза  абсолютно  збігається з зауваженням Семенової щодо потреби в підвищенні рівня освіти депутатів місцевих рад, дотримання певних кваліфікаційних вимог кандидатами, які балотуються в депутати.

Нагадаємо, що 2 жовтня оперативники Ірпінського відділу поліції провели санкціонований обшук в гаражах, де знайшли велику кількість автомобілів різних марок у розібраному стані.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: