#

Київська область готова до опалювального сезону на 60%

29.07.2022 10:20
Київська область готова до опалювального сезону на 60%
Фото з місця події

Учора, 28 липня, під головуванням Міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова відбулась нарада щодо готовності підприємств теплопостачання до опалювального періоду в Київській області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Київської обласної військової адміністрації.   

Керівництво Київщини прозвітувало про стан підготовки об’єктів житлово-комунального господарства до опалювального сезону, обговорили тарифну політику у сфері теплопостачання та інші важливі питання.

Олексій Кулеба зазначив:

Ми щодня працюємо над тим, щоб безперебійно провести опалювальний сезон. Очевидно, що в умовах повномасштабної війни він буде непростим. Але у співпраці з органами місцевого самоврядування та Урядом ми маємо чітке розуміння, як впоратися із викликами сьогодення. Наразі Київська область вже на 60% готова до зимового періоду.

Наразі на Київщині комплексно підготували 3541 будинок. В окремих житлових будівлях відремонтовано покрівлі, приведено до ладу системи опалення та холодного водопостачання.

У соціальній сфері близько 60% об'єктів вже готові до осінньо-зимового періоду. Зокрема, мова про понад 500 шкіл та дитячих садків, 536 закладів охорони здоров’я, ФАПи. Також тривають ремонтні роботи мереж водопостачання та водовідведення.

Нагадаємо, що заступник голови Київської ОВА Микола Бойко провів чергове засідання Штабу з підготовки об’єктів ЖКГ та паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду 2022/2023 року.

Читати "Моя Київщина" у Facebook