#

Київщина потребує понад 600 тисяч кубів біопалива для початку опалювального сезону

21.07.2022 12:55
Київщина потребує понад 600 тисяч кубів біопалива для початку опалювального сезону
Засідання Штабу з підготовки об’єктів ЖКГ та паливно-енергетичного комплексу

Заступник голови Київської ОВА Микола Бойко провів чергове засідання Штабу з підготовки об’єктів ЖКГ та паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду 2022/2023 року

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Київської обласної державної адміністрації.   

Зазначимо, що під час засідання Штабу з підготовки об’єктів ЖКГ та паливно-енергетичного комплексу було розглянуто питання підготовки до опалювального сезону, зокрема, заготівлі деревного біопалива. Більшість територіальних громад повідомили про необхідність у деревному біопаливі. Наразі ця потреба вже становить 649,4 тис. м. куб.

Заступник голови КОВА Микола Бойко розповів, що списки потреб продовжують формуватися. До 1 серпня лісові господарства спільно з органами місцевого самоврядування мають надати чіткий графік: коли та яка кількість біопалива буде в кожній громаді.

Із 1 липня лісові господарства не поставляють деревину для технологічних потреб. Наразі вся увага зосереджена на забезпечення необхідними паливними матеріалами комунальних господарств, об’єктів критичної інфраструктури та населення.

Нагадаємо, що ентузіаст та автор youtube-каналу "Залізні магістралі" Олег Васильєв разом із однодумцями із залізничної сфери випустили благодійну марку "Евакуаційний поїзд Ірпінь – Київ".

Читати "Моя Київщина" у Telegram