#

Київська облрада планує витратити 10 млн грн на поліпшення системи електронного документообігу

09.02.2021 15:50
Київська облрада планує витратити 10 млн грн на поліпшення системи електронного документообігу
Фото з мережі Інтернет

У цьому році Київоблрада планує завершити перший етап програми “Електронна Київщина” і витратити 10 млн гривень на розбудову системи електронного документообігу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "КиевВласть". 

Згідно з документом, у 2021 році завершується І етап програми. На це в обласному бюджеті передбачають 10 млн гривень. Усього планові видатки на виконання програми у 2017-2021 роках складають 36 млн 972 тис гривень, із яких 34 млн 972 тис – кошти обласного бюджету.

На 2021 рік Програмою передбачено, зокрема, продовження створення "структурованої кабельної мережі з комутаційним центром" – цього року видатки за цим напрямком становлять 5 млн гривень, загальні видатки – 13 млн гривень.

Серед інших витрат, які заплановано провести в цьому році, впровадження системи електронного документообігу та розгортання (у тому числі закупівля) додаткових елементів інформаційно-телекомунікаційної системи Київської обласної державної адміністрації (840 тис гривень).

На створення комплексної системи захисту інформації системи електронного документообігу та введення системи електронного документообігу в експлуатацію витратять 2 млн 517 тис. гривень. Придбання комп’ютерного та офісного обладнання з програмним забезпеченням для системи електронного документообігу обійдеться бюджету в 943 тис гривень (загальні витрати – 3 млн 143 тис. гривень). Технічна підтримка програмного забезпечення системи документообігу та серверного обладнання – 700 тис гривень (загальні витрати становлять 2,4 млн гривень).

Як розповів голова Smart City.UA Юрій Назаров, серед переваг цифровізації для держорганів в регіонах України і в цілому – доступні сервіси, залучення жителів до управління містами і громадами, оптимізація процесів управління, заходи з безпеки і створення комфортних умов проживання взагалі.

Нагадаємо, що 9 лютого заступник начальника поліції столичної області – начальник кримінальної поліції  Ярослав Колесник вручив листи-подяки працівникам групи реагування патрульної поліції Бучанського районного управління поліції за затримання серійних крадіїв.

Читати "Моя Київщина" у Telegram