#

Київська облрада почала співпрацювати з Київським регіональним відділенням Асоціації міст

16.07.2021 13:10
Київська облрада  почала співпрацювати з Київським регіональним відділенням Асоціації міст
Фото з місця події

Перший заступник голови Київської обласної ради Ярослав Добрянський і заступниця голови Київської облради Тетяна Семенова взяли участь у розширеному засіданні Правління Київського регіонального відділення Асоціації міст України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на пресслужбу КОР.

Серед запрошених були також народні депутати України, перший заступник голови обласної державної адміністрації, голови постійних депутатських комісій обласної ради, голови міських, селищних та сільських рад та інші.

Виступаючі обговорили: законодавчі ініціативи Асоціації міст України щодо захисту інтересів місцевого самоврядування, прослухали звіт про діяльність Київського регіонального відділення за I-е півріччя та обговорили плани своєї роботи на II-е півріччя і підписали Меморандум про співпрацю.

Недопущення згортання децентралізації, розширення можливостей і роль громад у економічному і адміністративному спектрах функціонування держави, були питаннями, які обговорювались, у тому числі, на розширеному засіданні.

Перший заступник голови КОР Ярослав Добрянський закцентував свою увагу на тому, що керівникам територіальних громад, у якійсь мірі, пощастило, що у них є такий самоорганізований орган, як Асоціація, яка захищає і відстоює їхні права та інтереси.

Нагадаємо, що голови Київоблради Наталія Гунько провела зустріч з Представником Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в північних областях Вікторією Пєховою.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: