#

Київська ОДА залучила понад 370 млн євро в розвиток області

21.10.2021 19:20
Київська ОДА залучила понад 370 млн євро в розвиток області
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що Київська ОДА разом з Агенцією регіонального розвитку з початку року залучила в розвиток пристоличного регіону понад 370 млн євро

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Київської ОДА, це 21 жовтня повідомив очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

Очільник КОДА сказав:

Ми створюємо прозорі умови для роботи інвесторів, а ще завжди відкриті до діалогу з потенційними партнерами. Завдяки цьому інвестиційна привабливість зростає, і наша область стає майданчиком для реалізації все більшої кількості бізнес-ідей. Нам вдається тримати таку планку з  Агенцією регіонального розвитку. Зокрема завдяки спільним зусиллям менш ніж за рік ми залучили понад 370 млн євро інвестицій і створили для людей нові робочі місця.

Зокрема цьогоріч на Київщині стартувала реалізація трьох масштабних бізнесових проєктів і двох проєктів секторальної підтримки ЄС. Окрім цього, облдержадміністрація спільно з обласною Агенцією регіонального розвитку допомогла розв’язати проблемні питання щодо реалізації ще чотирьох інвестпроєктів.

Нагадаємо, що у Київській області щоденно працюють центри масової вакцинації, які розташовуються у всіх районах регіону.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: