#

Київська та Одеська обласні державні адміністрації визначили кроки подальшої співпраці

19.03.2021 19:35
Київська та Одеська обласні державні адміністрації визначили кроки подальшої співпраці
Фото з місця події

Сьогодні, 19 березня, у Київській обласній державній адміністрації відбулася спільна нарада заступників голів Київської та Одеської обласних державних адміністрацій

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу КОДА.

Заступник голови КОДА Денис Шугалій разом зі своєю одеською колегою Анастасією Бондар проаналізували реалізацію програми цифрового розвитку Київської та Одеської області, обмінялися досвідом та обговорили досвід інтеграції рішень платформи "E-dem.ua", що створено в рамках швейцарсько-української програми "Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади" (EGAP).

Відповідну програму реалізує Фонд Східна Європа у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України та фінансується Швейцарією.

Учасники обговорили ряд питань щодо розвитку цифровізації регіонів України. За результатами наради визначили кроки подальшої співпраці.

Також нагадаємо, що Київська область зайняла друге місце у рейтингу соціально-економічного розвитку регіонів, що склало Міністерство розвитку громад і територій України за підсумками 4 кварталу 2020 року.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: