#

Кличко все ще сподівається побачити Коцюбинське в складі столиці (ФОТО)

17.02.2020 14:34
Кличко все ще сподівається побачити Коцюбинське в складі столиці (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно в мережі з’явилося фото, на якому мер Києва Віталій Кличко позує у футболці з написом "Любов – це Коцюбинське"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Вечірній Київ".

Нагадаємо, що у підкомітеті з питань адміністративно-територіального устрою Комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, підтримали розвиток Коцюбинського як окремої територіальної громади. До того ж, нещодавно, понад 150 людей прийшли під будівлю Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування та регіонального розвитку, щоби висловити свою позицію щодо приєднання селища Коцюбинське до Києва

Відомо, що мешканці Коцюбинського подарували Віталію Кличку футболку з картою, на якій селище знаходиться в складі столиці.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

"Нам вдалося знайти телефон мера Києва. Я повідомила йому про те, що громада селища дуже хоче приєднатися до столиці. Віталій Кличко пообіцяв одягнути подарунок і вислати своє селфі. Своє слово він дотримав. Для нас важливо, що в Києва є політична воля – долучитися до розв'язання нашого питання. Ця воля – публічна. Тому політики на національному рівні не можуть мені сказати, що такої позиції немає", – розповіла жителька Коцюбинського, журналістка Ірина Федорів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: