#

Коцюбинське приєднується до загальнонаціонального проєкту "Поліцейський офіцер громади" (ФОТО)

16.12.2020 14:00
Коцюбинське приєднується до загальнонаціонального проєкту "Поліцейський офіцер громади" (ФОТО)
Фото з місця події

У Коцюбинському зявиться поліцейська станція

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Ірпінський відділ поліції ГУНП в Київській області" у Facebook.

 "Поліцейський офіцер громади" – це наступний крок у реформі Національної поліції. Його основна мета – забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який не тільки працюватиме на території цієї громади, але й житиме там, – сказав заступник начальника Ірпінського відділу поліції Юрій Сірцов.

Як зазначається в повідомленні, головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт із мешканцями, щодня забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

За словами правоохоронців, селищний голова Сергій Даніш підтримав проєкт і пообіцяв винести його на розгляд Коцюбинської селищної ради на найближчій сесії.

Нагадаємо, що судом задоволено позов прокуратури про повернення земельної ділянки природно-заповідного фонду вартістю 1,3 млн гривень.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: