#

КОДА готується до міжнародного інвестиційного форуму

31.05.2018 17:36
КОДА готується до міжнародного інвестиційного форуму

Сьогодні, 31 травня, під головуванням Андрія Анісімова відбулося перше засідання організаційного комітету з проведення інвестиційного форуму "Міжнародний форум розвитку Київщини" Kyiv regional Development challenge (KRDC)

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу КОДА.

Згідно розпорядження голови КОДА Олександра Горгана від 16.05.2018р. №310 створено відповідний організаційний комітет до складу якого ввійшли заступники голови, керівники департаментів КОДА, представники правоохоронних органів та депутати Київської обласної ради.

За словами Андрія Анісімова, КОДА ініціювала проведення заходу такого рівня з метою розширення міжнародних зв’язків, започаткування співпраці з новими іноземними партнерами та сприяння залученню інвестицій для формування позитивного економічного клімату регіону. Результатом повинно стати створення умов для сталого розвитку Київщини, в тому числі за рахунок активізації науково-технічної та інноваційної діяльності, реалізація перспективних інноваційних проектів, і вирішення, на цій основі, соціальних проблем.

Програмою Форуму передбачено пленарні та панельні засідання, проведення тематичних виставок, робота комунікаційних майданчиків, зустрічі з донорськими організаціями, робота майданчиків для проектів розвитку міст, районів та підприємств регіону.

Двохденний Міжнародний форум розвитку Київщини відбудеться в жовтні 2018 року у м.Києві.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: