#

КОДА з прокуратурою ігнорують судові засідання стосовно вкраденої землі на Обухівщині (ФОТО)

07.05.2018 16:51
КОДА з прокуратурою ігнорують судові засідання стосовно вкраденої землі на Обухівщині (ФОТО)

Сьогодні, 7 травня, у Господарському суді Київської області розглядалася справа щодо незаконного виділення 30 га земель водного фонду в Обухівському районі, але представники прокуратури та Київської ОДА на засідання в черговий раз не з’явилися

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Максима Запасніна у Facebook.

Господарським судом Київської області розглядалась справа за позовом КОДА та прокуратури щодо скасування незаконних розпоряджень Обухівської РДА, через які 30 га земель водного фонду, а саме природно-захисної смуги річки Дніпро, відійшло до приватної власності ТОВ "ГАРДЕН БЕЙ РЕЗОРТ", тобто фактично землі були незаконно украдені у громади Київщини.

"На судове засідання з'явився відповідач, та фракція Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Київській обласній раді, однак позивачі – Київська обласна адміністрація та прокуратура Київської області, які мають захищати інтереси держави та громади, у черговий раз на засідання не з'явились, хоча і були повідомлені належним чином. Таким відношенням вони показують, чиї інтереси вони реально відстоюють", - повідомив депутат КОР Максим Запаскін.

Довідково:

ТОВ "ГАРДЕН БЕЙ РЕЗОРТ" зареєстроване в Печерському районі міста Києва, Печерський узвіз, будинок 15. Керівником даного підприємства значиться Казанцева Марія Євгенівна. Дана компанія згідно КВЕДів займається вирощенням однорічних і дворічних культур.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: