#

Колектив білоцерківського театру висуває Ускова на посаду директора (ФОТО)

16.03.2020 12:46
Колектив білоцерківського театру висуває Ускова на посаду директора (ФОТО)
Фото з місця події

У вівторок, 10 березня, у Київському академічному обласному музично-драматичному театрі ім. Панаса Саксаганського відбулися загальні збори колективу

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", майже всі працівники театру були присутні на зібрання.

На зборах було прийнято рішення про звернення до голови Київської обласної ради, голови Київської обласної державної адміністрації, депутатів КОР,  конкурсної комісії з добору кандидатів на посаду директора театру-художнього керівника КП Київської обласної ради "Київський академічний обласний музично-драматичній театр ім. Панаса Саксаганського".

Колектив театру за рішенням зборів висловив побажання, щоб В'ячеслав Усков взяв участь у конкурсі на заміщення посади директора-художнього керівника у наступній каденції.

Читайте також: Абсурд і культура, або Чому депутати облради взяли в заручники білоцерківський театр.

Варто додати, що заклад під керівництвом Ускова отримав статус обласного, а з 2011 року – академічного. Також театр отримував відзнаки й нагороди на фестивалях різного рівня. Окрім того, членів колективу нагороджено орденами та медалями, урядовими грамотами, грамотами від Міністерства культури і туризму України, Київської облдержадміністрації, Київської обласної ради, Білоцерківської міської ради.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: