#

Колективне звернення жителів Броварщини до Авакова виявилось підробкою (ФОТО)

20.11.2020 21:20
Колективне звернення жителів Броварщини до Авакова виявилось підробкою (ФОТО)
Фото з мережі інтернет

Поліція Київщини під час моніторингу мережі Інтернет виявила публікацію про нібито неправомірні дії керівника поліції Броварського району до якої було прикріплене колективне звернення до очільника МВС України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Нацполіції області.

В колективному зверненні жителів району до очільника Міністерства внутрішніх справ України вимагали його особистого втручання до розгляду висвітлених питань.

Керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов наказав провести службове розслідування щодо перевірки фактів, викладених у ЗМІ, зокрема щодо об’єктивності колективного звернення.

Працівники інспекції з особового складу Управління кадрового забезпечення поліції Київщини встановили, що з тієї кількості громадян, які "підписали" лист до очільника МВС України, 30 осіб не існує взагалі, а троє померлих людей. Ще четверо жителів району, ім’я та прізвище яких зазначені у листі, надали пояснення правоохоронцям, що своїх підписів у зверненні не ставили. А нарікань на роботу діючого начальника Броварської поліції вони не мають. Таким чином встановлений ще один факт неправдивої інформації, черговий фейк.

Нагадаємо, що інформація проте, що в місті Біла Церква в лікарні помер хворий на коронавірус чоловік, який поступився своїм киснем сину є фейком


Читати "Моя Київщина" у Telegram