#

Колишнього керівника "Білоцерківського військторгу" затримали за розтрату 1,3 млн грн

27.04.2018 15:44
Колишнього керівника "Білоцерківського військторгу" затримали за розтрату 1,3 млн грн

Сьогодні, 27 квітня, у Київській області затримали колишнього керівника "Білоцерківського військторгу", яку підозрюють в розтраті понад 1,3 мільйона гривень

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу військової прокуратури Центрального регіону України.
 
"27 квітня слідчим відділом військової прокуратури Центрального регіону України на підставі ухвали слідчого судді затримано в порядку ст. 190 Кримінального процесуального кодексу України колишнього тимчасового виконувача обов’язків директора ДП МОУ "Білоцерківський військторг", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що посадовця підозрюють у розтраті чужого майна в особливо великих розмірах шляхом зловживання своїм службовим становищем, 29 січня 2018 року їй було повідомлено про підозру та оголошено в розшук у зв’язку з тим, що вона переховувалась від правоохоронців.

"Вказана посадова особа у листопаді-грудні 2014 року безпідставно перерахувала кошти ввіреного їй підприємства в розмірі понад 1,3 млн грн на рахунки фіктивних підприємств за нібито надані ними консалтингові послуги в юридичній сфері", - додали у прокуратурі.

Наразі тривають слідчі дії, слідчому судді подано клопотання про тримання підозрюваної під вартою, їй загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: