#

Колишній голова Київської ОДА став одним з керівників виборчого штабу партії Зеленського на Волині, - ЗМІ

04.08.2020 08:18
Колишній голова Київської ОДА став одним з керівників виборчого штабу партії Зеленського на Волині, - ЗМІ
Олександр Терещук

Стало відомо, що керівником виборчого штабу партії "Слуга народу" на Волині став ексочільник Київської ОДА Олександр Терещук

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Волинь Online". 

Варто сказати, що керівника виборчого штабу "Слуги народу" особисто представив Президент України Володимир Зеленський під час робочого візиту на Волинь.

Варто додати, що для жителів цієї області лице Олександра Терещука вже знайоме, адже він був керівником міліції Волинської області часів Януковича. Згодом, у 2014 році його призначили керівником ГУ МВС у Києві. Зауважимо, що люстрацію Терещука скасували за особистим розпорядженням експрезидента Петра Порошенка. Окрім цього, жителі Київщини знають Терещука як ексгубернатора області, який з жовтня 2018 року до червня 2019 року очолював Київську ОДА.

За особистої протекції Зеленського колишній очільник КОДА тепер відповідає за безпеку та взаємодію з поліцією і владою. Як повідомляють джерела, він періодично буває в штабі партії на вулиці Набережній у Луцьку.

Нагадаємо, що голова ВО "Батьківщина" на Київщині виступив із офіційним зверненням, у якому закликав усі демократичні партії до об’єднання зусиль з метою стабілізації роботи Київської обласної ради

Читати "Моя Київщина" у Telegram