#

Колишній селищній голові Коцюбинського повідомили про підозру (ФОТО)

15.03.2021 14:36
Колишній селищній голові Коцюбинського повідомили про підозру (ФОТО)
Ольга Матюшина

Колишній селищній голові Коцюбинського Ользі Матюшиній повідомили про підозру в службовій недбалості, яка мала тяжкі наслідки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "ITV News".

Йдеться про зникнення наприкінці 2017 року 749,5 тис грн, виділених із держбюджету на будівництво в Коцюбинському майданчика для мініфутболу. Матюшина перерахувала ці кошти фірмі-підряднику, хоча на той час майданчик не міг бути побудований.

У поліції підкреслюють, що Матюшина підписала договір і перерахувала кошти, усвідомлюючи суспільно небезпечний характер своїх дій, передбачаючи суспільно небезпечні наслідки, свідомо допускаючи, що спортивний майданчик не буде побудований, що призвело до завдання Коцюбинській селищній раді матеріальних збитків на суму 749 500 гривень.

Таким чином, ексголова селища підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з можливим штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, що модернізовані електропоїзди, які курсують із Києва до Бучі, зупинятимуться додатково на трьох станціях.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: