#

Колишній співробітник ДФС, який "погорів" на хабарі у 50 тис доларів, може повернутися на службу

29.01.2021 14:30
Колишній співробітник ДФС, який "погорів" на хабарі у 50 тис доларів, може повернутися на службу
Фото з мережі Інтернет

Колишній співробітник ДФС Олександр Чепель, якого у 2020 році спіймали на хабарі, може повернутися на службу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Апостроф".

Державну фіскальну службу чекають великі кадрові зміни. Зокрема, у столичне управління, за даними ЗМІ, можуть призначити на керівну посаду колишнього начальника слідчого управління фінансових розслідувань Державної фіскальної служби в Київській області Олександра Чепеля, якого співробітники НАБУ спіймали на хабарі навесні минулого року.

7 квітня 2020 року детективи Національного антикорупційного бюро під процесуальним керівництвом Спеціалізованої антикорупційної прокуратури викрили Чепеля в отриманні 50 тис дол неправомірної вигоди.

Тоді засновник однієї з ювелірних фабрик залишив хабар в контейнері для паперу в туалеті офісу адвоката Сергія Войтенка, який був посередником при передачі грошей. Натомість Чепель обіцяв припинити кримінальне переслідування і не перешкоджати господарській діяльності даної фабрики.

Затриманого начальника слідчого управління фінансових розслідувань суд відпустив під 252 240 грн застави.

Тепер же, як стверджують журналісти, Олександра Чепеля можуть повернути на керівну посаду в столичне управління Державної фіскальної служби.

Нагадаємо, що народний депутат від "Слуги народу" і представник президента в КСУ Федір Веніславський вважає, що фракція підтримає виключення депутата Олександра Дубінського, проти якого запровадили санкції США.

Читати "Моя Київщина" у Telegram