#

Колишнього в’язня із Броварів затримали прямо під час нового злочину (ФОТО)

15.02.2022 17:20
Колишнього в’язня із Броварів затримали прямо під час нового злочину (ФОТО)
У Броварах затримали крадія

Учора, 14 лютого, у Броварах власник автомобіля помітив чоловіка, який поцупив електроінструменти

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням пресслужбу Національної поліції в Київській області.

У дописі зазначено, що за допомогою електронного пристрою крадій відкрив автомобіль Volkswagen Transporter та викрав кейс із електроінструментами. На місці злочину чоловіка побачив власник авто. У поліції додали:

14 лютого близько 3-ї години ночі до Броварського районного управління поліції надійшло повідомлення від 42-річного місцевого жителя, який повідомив, що повернувшись до свого автомобіля виявив невідомого чоловіка, який вчинив крадіжку.

Також повідомляється, що на місце скоєння злочину прибули працівники кримінальної поліції та слідчо-оперативної групи. Оперативники затримали крадія в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 45-річний житель Броварів, раніше судимий за крадіжки. Пристрій для відкриття авто став речовим доказом скоєного злочину.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за  ч.2 ст.15 ч.3 ст.185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. За процесуальним керівництвом прокуратури слідчі повідомили чоловікові про підозру. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.

 Нагадаємо, що на позачерговій сесії Броварської міськради депутати обговорили перспективи будівництва нового ЦНАПу в місті.


Читати "Моя Київщина" у Telegram