#

"Колос" прокоментував інформацію про дебош своїх футболістів в поїзді

21.04.2021 10:05
"Колос" прокоментував інформацію про дебош своїх футболістів в поїзді
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 20 квітня, ФК "Колос" опублікував офіційну заяву щодо дебошу гравців у поїзді

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку ФК "Колос" y Instargram.

Напередодні в ЗМІ з’явилася інформація, що гравці ковалівського "Колоса" влаштували п'яний дебош в поїзді Ужгород - Київ після матчу 20-го туру чемпіонату України проти Миная (0: 0).

Наразі на офіційній сторінці Instagram "Колоса" опубліковано офіційну заяву щодо цієї ситуації, у якій повідомляється, що 19 квітня на сайті Obozrevatel.сom опублікована стаття під назвою "Футболисты "Колоса" устроили дебош в поезде", яка була швидко підхоплена та поширена іншими електронними ЗМІ.

Впадає в очі рівень професійного підходу працівника даного інтернет-порталу (Марія Шевчук), яка для об’єктивного висвітлення інформації не спромоглася звернутися до Клубу за коментарями, але не оминула дорікнути про відсутність реакції з нашого боку, - йдеться у повідомленні.

ФК "Колос" заявив, що жодних звернень, у тому числі від правоохоронних органів, журналістів, ЗМІ, Укрзалізниці чи інших учасників даної ситуації на момент виходу вищезазначеної статті до нього не надходило.

Також додається, що автором статті були використані та розповсюджені зображення і персональні дані інших футболістів, які жодного відношення до даної ситуації не мають.

У клубі вважають, що такий підхід професійного журналіста до висвітлення настільки резонансної інформації є недопустимим і в зв’язку з цим не маємо наміру коментувати дану ситуацію постфактум. "Колос" засуджує будь-яку протиправну та аморальну поведінку незважаючи на особистості та виступає проти подібних дій.

У людей в коментарях думки щодо ситуації дуже різняться: одні пишуть, що інформацію треба перевірити, а інші, що це цілком може бути правдою.

Також нагадаємо, що "Олімпік" поступився "Колосу" в поєдинку 21-го туру української Прем'єр-ліги (УПЛ). Домашній для донецького клубу матч відбувся у Ковалівці та завершився перемогою місцевої команди з рахунком 2:1.

Читати "Моя Київщина" у Facebook