#

Комісія КОДА розслідує обставини смерті пацієнтки в боярській лікарні

20.11.2020 11:20
Комісія КОДА розслідує обставини смерті пацієнтки в боярській лікарні
Фото з мережі Інтернет

У КОДА триває розслідування випадку смерті пацієнтки в приймальному відділенні Центральної районної лікарні міста Боярка

Департамент охорони здоров’я Київської обласної державної адміністрації створив спеціальну комісію, яка розглядає цю справу.

Наразі відомо, що 25 жовтня. надійшов виклик на 103 про те, що пацієнтка потребує невідкладної медичної допомоги. До екстреної допомоги звернулася донька пацієнтки. Бригада ЕМД направила пацієнтку на госпіталізацію до найближчої лікарні. У зв’язку з різким погіршенням стану бригада розпочала проводити реанімаційні заходи. На жаль, пацієнтка померла.

Комісія, створена департаментом охорони здоров‘я Київської обласної державної адміністрації, з’ясовує причини та обставини що призвели до загибелі жінки. За результатами перевірки, будуть прийняті відповідні рішення.

Також нагадаємо, що в соціальній мережі Facebook журналіст Андрій Павловський опублікував запис розмови лікаря та диспетчера швидкої допомоги, з якої стало відомо, що наразі у лікарнях Київської області немає місць для пацієнтів з підозрою на COVID-19.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: