#

Компанія "БРСМ-НАФТА" буде відповідати за пожежу, яка сталася у Василькові п’ять років тому

21.06.2020 17:45
Компанія "БРСМ-НАФТА" буде відповідати за пожежу, яка сталася у Василькові п’ять років тому
Андрій Біба

У середу, 17 червня, Деснянський районний суд міста Києва наклав арешт на нерухоме майно, рухоме майно та грошові кошти юридичних осіб, котрі мають відношення до групи компаній "БРСМ- НАФТА", в розмірі більше ніж 2,6 млн грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Багнет".

Як розповідається у повідомленні, по суті, всі активи належали Андрію Бібі і його тіньовим інвесторам. Сам Андрій Біба називав судовий розгляд помстою пана Ставицького, який неодноразово намагався повернути собі компанію. За словами ж Едуарда Ставицького, "БРСМ-НАФТА" була вкрадена у нього і партнерів.

Арешт був застосований стосовно наступних осіб: ТОВ "Інтергеоком" (42447221); ТОВ "Євро Смарт Пауер" (42547705); ТОВ "катма Груп" (41775494); ТОВ "Стандарт Ойл - 2000" (42337720) ТОВ "ТНТ Груп" (41846287); ТОВ "Мотто Рентал" (42536284). Сума позову була збільшена в зв'язку з висновками комісійної судово-психологічної експертизи, якими підтверджено і встановлено новий розмір суми компенсації моральної шкоди членам ГО "Фонд Подолання НАСЛІДКІВ Васільківської трагедії". Про це повідомляється на сайті ГО "Фонд Подолання НАСЛІДКІВ Васільківської трагедії".

Після початку судового процесу і винесення 14 вересня 2018 року Деснянським районним судом Києва ухвали про забезпечення позову, за яким було заарештовано майно і грошові активи 56 відповідачів в межах суми позову в розмірі близько 1,3 млн грн. Представники компанії намагалися всіляко уникнути наслідків арешту, створюючи інші юридичні особи та переказували кошти на інші рахунки.

Варто зазначити, що раніше, що розслідування українських ЗМІ, присвячене конфлікту навколо мережі "БРСМ-Нафта", проливає світло на особливості роботи самих "зелених" представників і симпатиків пропрезидентської політичної сили.

Нагадаємо, що 18 червня пожежники Київщини отримали від Лісової служби Сполучених Штатів Америки сучасні дозиметри.

Читати "Моя Київщина" у Facebook