#

Компанія VIDI контролює майже 19% авторинку столичного регіону

03.03.2024 09:02
Компанія VIDI контролює майже 19% авторинку столичного регіону
Фото з місця події

Група компаній VIDI, що працює на українському автомобільному ринку 30 років та зробила допомогу військовим одним із головних векторів своєї благодійної діяльності, контролює майже 19% авторинку Києва та області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Forbes.

У перший день повномасштабного вторгнення одна з локацій VIDI стала пунктом збору автомобілів для армії, а на сервісних станціях VIDI позачергово обслуговували автівки військовослужбовців, волонтерів, поліції, ДСНС та медиків. Зараз, по закінченню двох років повномасштабної війни, VIDI системно підтримують Сили оборони України за кількома напрямами:

  • Підтримка мобілізованих співробітників групи компаній VIDI – це наразі 61 особа. Їм та їхнім родинам VIDI передає кошти та допомагає з придбанням амуніції й побутових речей. 
  • Передача автомобілів на фронт. За 2022-й, 2023-й та січень поточного року VIDI передала підрозділам Сил оборони України 320 автомобілів. Перед відправкою на передову автівки проходять діагностику й відновлення до справного стану на сервісних потужностях VIDI.
  • Сервісне обслуговування автомобілів Сил оборони України. Фахівці VIDI ремонтують автівки для військових частин за собівартістю, а окремі категорії авто лагодять безкоштовно – на це у 2023-му було витрачено 1,2 млн грн. Крім того, на підприємствах VIDI діють знижки на ремонт особистого транспорту військових.
  • Благодійна допомога. VIDI регулярно донатять на закупівлю дронів, співпрацюють із фондом "Повернись живим", із Фондом Сергія Притули – групу компаній назвали ключовим партнером Фонду у питаннях постачання моторних човнів і квадроциклів у 2023 році. Також минулого року VIDI співпрацювали зі Спілкою підприємців теле- та кіноіндустрії, ГО "ВПО України", БФ "Україна для героїв", "БФ "Суперлюди".

За даними компанії, за 2023-й VIDI реалізувала 6550 нових та 1693 вживані автомобілі та 949 одиниць мототехніки, показавши виторг за минулий рік – понад 12,5 млрд грн (без ПДВ).

Це свідчить про збільшення частки VIDI до 9,03% на автомобільному ринку України та 18,46% на авторинку Києва й області, крім того, завдяки активній роботі, група VIDI зміцнила позиції великого платника податків – за 2023 рік буде сплачено орієнтовно 633 млн грн, що на 55% більше, ніж за 2022-й,

– підкреслює СЕО VIDI Віталій Джуринський.

За словами Віталія Джуринського, перший рік великої війни був часом, коли VIDI налагоджували процеси, а 2023-й став роком, коли почали системно працювати як критично важлива структура для наближення перемоги України, у поточному ж році планують посилити діючі проєкти і впроваджувати нові.

Нагадаємо, що цього тижня Київщина спільно з південнокорейськими інвесторами, які  допомагають удосконалювати транспортну інфраструктуру, розпочала розробку Транспортної моделі регіону.

Читати "Моя Київщина" у Facebook