#

Комунальники Кагарлицької громади готуються до свята Івана Купала

02.07.2021 20:00
Комунальники Кагарлицької громади готуються до свята Івана Купала
Фото з місця події

Учора, 1 липня, працівники комунальних служб Кагарлицької ОТГ провели значну кількість робіт по благоустрою 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Кагарлицької міської ради.

У повідомленні розповідається, що у КП КМР "Міськрембудсервіс" продовжували обкошування трави та прибирання території для святкування Івана Купала, ремонт техніки на базі підприємства, виконали щоденне прибирання сміття з урн по місту, завезли щебеневу суміш на очисні споруди, а пісок, щебінь і цемент - у село Ліщинка. Також підрядники "Міськрембудсервісу" виконували ямковий ремонт дороги загальною протяжністю близько кілометра по вулиці Трохименка в селі Сущани.

Говориться, що готували територію біля Паськівського ставка до свята Івана Купала і працівники адміністрації парку. Вони виконали загальне прибирання, обкошування зелених зон у центральній частині міста.

Далі зауважується, шо КП КМР "Кагарликводоканал" виконали заміну пошкодженого бетонного люка по вулиці Парковій в районі НВК, ліквідували порив на водогоні по вулиці Пушкіна, 4 і підключили водопостачання споживачеві за цією адресою.

Також було здійснено планову промивку і прочистку фільтрів на станції водоочистки по вулиці Стадіонній. Прочищено і промито каналізаційну мережу по вулиці Білоцерківській , 6 і 8. На базі підприємства здійснено підготовку автотранспорту до фарбувальних робіт.

На кінці наголошується, що за інформацією, що надійшла з КП КМР "ЖЕО", першого липневого дня було здійснено прибирання прибудинкових територій, ремонт сміттєвозів, вивезено накопичення негабаритного сміття з майданчиків біля багатоповерхових будинків.

Нагадаємо, що 29 червня міський голова Кагарлика Олександр Панюта провів чергову апаратну нараду.

Читати "Моя Київщина" у Telegram