#

Координатор Білоцерківської волонтерської групи увійшов до Комісії з держнагород при Президенті

22.08.2019 07:46
Координатор Білоцерківської волонтерської групи увійшов до Комісії з держнагород при Президенті
Юрій Москаленко

Президент України Володимир Зеленський затвердив новий склад Комісії державних нагород та геральдики, зокрема, туди увійшов координатор Білоцерківської волонтерської групи Юрій Москаленко

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Lb.ua", про це йдеться в указі №595/2019 від 13 серпня.

Новий склад комісії складається з 14 осіб на чолі з керівником Офісу президента Андрієм Богданом. Більшість із них були членами комісії і за Петра Порошенка.

Це керівник апарату ОПУ Олексій Дніпров; професор Львівської національної академії мистецтв Андрій Бокотей, член Українського геральдичного товариства Віктор Бузалов, голова Українського геральдичного товариства Андрій Гречило, директор Інституту законодавства Верховної Ради Олександр Копиленко, президент Національної академії педагогічних наук Василь Кремень, голова міжнародної громадської організації "Сім'я Мазеп" Ігор Мазепа, голова департаменту з питань громадянства, помилування і держнагород ОПУ Андрій Осідак, керівник Головного управління військової безпеки ОПУ Олексій Покотило, старший науковий співробітник Інституту історії НАНУ Юрій Савчук, член Українського геральдичного товариства Микола Чмир.

Також нагадаємо, що Володимир Зеленський видав указ про новий склад Комісії при Президентові України з питань громадянства, і до якої входить ветеран АТО Ігор Оваденко.

Новими обличчями в комісії стали Олександр Мацько (член Ради волонтерів при Міноборони) і Юрій Москаленко (координатор Білоцерківської волонтерської групи).

Водночас Зеленський виключив з комісії відомих представників колишнього президента: Ігоря Райніна, Юрія Бірюкова, Віталія Гайдукевича, Ростислава Павленка, Тетяну Ричкову, Юрія Стеця, Ірину Фриз.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: