#

"Космічні" премії: стало відомо скільки заробляє голова Вишгородської ОТГ та його заступники (ФОТО)

02.09.2022 18:30
"Космічні" премії: стало відомо скільки заробляє голова Вишгородської ОТГ та його заступники (ФОТО)
Колаж інформаційного порталу "Моя Київщина"

"Моя Київщина" надіслала запит до Вишгородської міської ради та дізналася стільки заробляє очільник громади, а також його заступники

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Міський голова Олексій Момот із березня по липень поточного року мав заробітну плату на рівні 83 тис грн. При цьому його оклад становить 15 тис грн, а премії набагато більше – 53 тис грн. Минулого року очільник громади за аналогічний період отримав заробітну від 75 до 85 тис грн.

Секретар ради Марина Мельник має доволі велику зарплату. У березні та квітні поточного року вона отримала 111 тис грн, а з травня по липень плата за її працю склала 88 тис грн. Такі "космічні суми" зумовлені доволі великими преміями, які в перші місяці війни складали 104 тис грн, а далі вони трішки зменшилися. Якщо порівнювати з минулим роком, то зарплата жінки значно зросла.

Заступник міського голови Ігор Свистун у 2021 році з березня по липень отримував щомісяця 53 тис грн, а цього року ця сума зросла вдвічі. У березні та квітні чоловіку прийшло 98 тис грн, у травні йому нарахували 74 тис грн, а у червні та липні він отримав 153 та 144 тис грн відповідно. Останні суми зумовлені додатковими виплатами на оздоровлення та матеріальною допомогою для розв'язання соціально-побутових питань.

Перший заступник Ростислав Кириченко під час війни також став отримувати більшу зарплатню. Із березня по липень йому нараховували від 103 до 68 тис грн. Торік за аналогічний період він мав від 43 до 91 тис грн.

Ще один заступник Олексія Момота Віталій Сардак також може похизуватися чималою зарплатою. У 2021 році у квітні, травні та червні він отримав 38 тис грн, а у березні та липні 42 та 89 тис грн відповідно. Цьогоріч йому стали виплачували значно більше коштів. У березні, травні та липні йому прийшло по 71 тис грн. За квітень виплатили 98 тис грн, а у червні було нараховано 146 тис грн. Така значна сума була спричинена матеріальною допомогою для розв'язання соціально-побутових питань, яка склала 92 тис грн.

Вадим Карпов, який також обіймає посаду заступника міського голови, у березні, квітні та травні мав зарплату від 98 до 116 тис грн. У подальші місяці він отримав 90 та 43 тис грн, які вказані як «мобілізовані». У 2021 році його зарплата за аналогічний період коливалася від 44 до 61 тис грн.

Нагадаємо, що 12 серпня у місті Вишгород на території КП "Управляюча компанія" екоінспектори ДЕІ СО виявили несанкціоноване сміттєзвалище.








Читати "Моя Київщина" у Facebook