#

Ковалівський "Колос" не виконує фінансові умови, - Селезньов

25.03.2021 10:45
Ковалівський "Колос" не виконує фінансові умови, - Селезньов
Євген Селезньов

Футбольний клуб "Колос" вирішив відрахувати нападника Євгена Селезньова з команди, попри це Селезньов надалі пов'язаний з Колосом контрактом і скаржиться, що клуб з Ковалівки не виконує фінансові умови

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Sport.24tv".

Нагадаємо, що футболіста виключили з команди, тому що Селезньов грубо порушив режим. У складі "Колоса" Селезньов провів 12 матчів, у яких забив 5 голів (усі з пенальті). Наразі на його рахунку 116 голів у чемпіонатах України.

Проте нападник запевняє, що нічого не порушував. Також Євген розповів, що наставник Колоса Руслан Костишин поставив ультиматум керівництву клубу.

Костишин поставив ультиматум президенту – або він, або я. Природно, вибір очевидний. Він упав на тренерський штаб, що в принципі правильно. У мене була розмова на першому етапі з президентом. Питання про порушення режиму відпало. У нього не було до мене претензій. Ми домовилися зустрітися утрьох, – сказав гравець.

Він додав, що зустріч так і не відбулася. За словами Євгена, Костишин всіляко уникає зустрічі.

Мабуть, йому нема чого мені сказати. Щоб прибрати людину з футболу, повинні бути якісь підстави, – переконаний футболіст.

Селезньов припускає, що Костишин вигнав його з команди через особисті причини. Разом з тим, футболіст не заперечує, що мав конфлікт з тренером.

Це була побутова ситуація, яка могла розв'язатися в елементарній людській розмові, – сказав гравець.

Він додав, що Колос не виконує фінансові умови. У Селезньова контракт з Колосом чинний до 30 червня 2021 року.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: