#

Ковалівський "Колос" підсилився камерунським півзахисником

13.01.2021 10:05
Ковалівський "Колос" підсилився камерунським півзахисником
Альваро Нгамбо

Перед від’їздом ФК "Колоса" на навчально-тренувальний збір у Туреччину, до його стану приєднався камерунець Альваро Нгамбо

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "УНН".

Контракт розрахований на 2,5 роки із 22-річним камерунцем. Про це повідомляє УНН із посиланням на сайт клубу.

Наша селекційна служба продовжувала стежити за цим гравцем, коли він минулої осені виступав за команду Другої ліги "Поділля". Нгамба своїм прогресом довів, що гідний виступати за „Колос“. Він грає в опорній зоні півзахисту, хороший у відборі і ми на нього розраховуємо. Зараз камерунець знаходиться на зборі "Колоса" у Туреччині, де заплановані сім спарингів, - повідомив спортивний директор клубу Віталій Лисицький.

Минулої зими Нгамба вже був на перегляді в "Колосі" і навіть літав з командою на збори до Туреччини, але тоді до підписання угоди справа не дійшла — Альваро вирушив до Бельгії. Переглядав "Колос" камерунця і цього літа на зборах у Полтаві, проте до оформлення трудових стосунків діло знову не дійшло і Нгамба відправився до хмельницького "Поділля".

До того ж, що у лютому 2020 року Нгамба перейшов до бельгійського клубу "Ла Лув’є Сентр", проте закріпитися в команді не зміг, і на початку жовтня 2020-го року підписав однорічний контракт з "Поділлям". У футболці хмельницького клубу дебютував 10 жовтня в домашньому поєдинку 6-го туру групи А Другої ліги проти "Ужгорода". У цьому сезоні Нгамба провів 7 матчів за "Поділля" після чого і отримав пропозицію від ковалівського клубу.

Також нагадаємо, що екватор Чемпіонату України виявився дуже драматичним, адже лідер турнірної таблиці в надскладному матчі проти ковалівського клубу зумів витиснути тільки нічию

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: