#

Ковалівський "Колос" завдав розгромної поразки Маріуполю

15.03.2021 19:10
Ковалівський "Колос" завдав розгромної поразки Маріуполю
Фото з місця події

У рамках 18-го туру української Прем'єр-ліги Маріуполь поступився Колосу, поєдинок, що відбувався у Ковалівці, завершився з рахунком 4:1 на користь підопічних Руслана Костишина

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Ua.korrespondent.net".

Колос забив по два м'ячі в кожному з таймів - голами відзначилися В'ячеслав Чурко, Денис Костишин, Євген Новак і Володимир Лисенко.

Приазовці відіграли один м'яч в кінці першої половини зустрічі, але на результат гри це ніяк не вплинуло. Ковалівська команда посідає шосте місце в турнірній таблиці УПЛ, набравши 26 очок. Маріуполь йде 10-м (17 балів).

Голи: Бондаренко, 45 + 1 - Чурко, 5, Костишин, 29, Новак, 48, Лисенко, 61

Маріуполь: Кудрик - Стасюк (Драмбаев, 51), Мампассі, Чоботенко, Меліченко (Кирюханцев, 67)) - Чех, Мишнєв - Топалов (Очеретько, 51), Бондаренко, Горбунов (Кащук, 46) – Кулаков.

Колос: Кучерук - Золотов, Петров, Новак, Чорноморець - Задоя, Оріховський (Мілько, 56) - Антюх, Чурко (Задоя, 40), Костишин (Ісаєнко, 73) - Лисенко (Нгамба, 73).

Попередження: Кулаков, Чоботенко - Нгамба, Антюх, Золотов.

Також нагадаємо, що на Євро-2022 поєдинок плей-офф між жіночими збірними України та Північної Ірландії відбудеться на стадіоні "Колос" у Ковалівці.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: