#

Ковалівський клуб у феєричному матчі мінімально поступився "Шахтарю" (ВІДЕО)

09.03.2020 08:52
Ковалівський клуб у феєричному матчі мінімально поступився "Шахтарю" (ВІДЕО)
Фото з матчу "Колос" - "Шахтар"

Учора, 8 березня, відбувся 22-й тур Чемпіонату України з футболу, де одним із найбільш видовищніших було протистояння лідера чемпіонату з ковалівським "Колосом"

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", у ковалівського клубу була реальна можливість зачепитися за нічию.

Вчорашній матч став вирішальним для "Колоса", адже команда залишається у верхній частині турнірної таблиці, що гарантує їй виступ у наступному сезоні УПЛ. Проте це стало можливим завдяки тому, що найближчий переслідувач – ФК "Маріуполь" – програв команді "Дніпро-1". Цікаво, що в цьому матчі було три вилучення гравців "Маріуполя", а всі голи команда пропустила у другому таймі.

"А потрапити до верхньої шістки – дуже престижно для кожного футболіста. Якщо б хтось рік тому сказав, що ми будемо грати перехідні матчі за єврокубки, ніхто б нам не повірив. А це трапилось. І уже через 10 турів нас чекають такі ігри", - прокоментував виступ своїх підопічних головний тренер "Колоса" Руслан Костишин.

Нагадаємо, що у Ковалівці будують сучасне футбольне поле, що дозволить "Колосу" приймати матчі УПЛ на домашній арені.

Колос" - "Шахтар" - 3:4

Голи: Мілько, 37, Гавриш, 67 (пен.), Мілько, 75 - Тайсон, 12 (пен.), Мораєс, 31, 81, Тете, 60

"Колос": Волинець, Єфремов, Гавриш, Петров, Ємець (Чорноморець, 75), Богданов, Оріховський (Ал. Бондаренко, 86), Ільїн, Мілько, Вільхамссон, Лисенко (Кожушко, 58).

"Шахтар": Пятов, Додо (Болбат, 64), Кривцов (Бондар, 80), Матвієнко, Ісмаїлі, Майкон, Маркос Антоніо, Тете, Тайсон, Коноплянка (Ар. Бондаренко, 73), Мораєс.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: