#

Кредит онлайн – можливість отримати необхідну суму грошей за кілька хвилин не виходячи з дому

24.02.2023 17:00
Кредит онлайн – можливість отримати необхідну суму грошей за кілька хвилин не виходячи з дому
Фото з мережі Інтернет

Для банківських організацій надання подібних послуг є неможливим, оскільки вони вимагають як великий пакет різних документів, а й поручителів і наявність заставного забезпечення. Також за будь-якого звернення до банку або будь-якої іншої кредитної організації з приводу кредитування потенційний позичальник проходить перевірку за даними БКІ (Бюро кредитних історій). Наявність поганої кредитної історії позбавляє клієнта можливості отримати необхідний кредит, а також стає великою перешкодою для отримання фінансових послуг в інших організаціях, адже кожна відмова (а вона у багатьох банках неминуча у разі будь-яких прострочень) у відповідь на запит миттєво погіршує кредитний скоринг.

Як можна помітити, вся процедура оформлення кредитних продуктів у банку займає велику кількість часу, але до того ж неабияк вимотує.

На заміну банкам прийшли мікрофінансові організації, які пропонують отримати кредит із більш лояльними умовами, а також вимогами. Погана кредитна історія також не стає перешкодою для отримання кредиту онлайн на картку, так як МФО цінує будь-яких клієнтів, що звернулися, і готова працювати з тими, хто хоче виправити свої колишні помилки і сподівається взяти позику.

Кредит онлайн на картку: переваги

До позичальників, які звертаються до мікрофінансових організацій, менше вимог для отримання необхідної суми. Тут не запитують довідки про доходи або володіння майном для обробки, не вимагають залучати поручителів, а також надавати їх документи.

МФО не бояться брати на себе ризик і кредитують клієнтів з поганою кредитною історією практично без відмови, але при цьому стягують помітно більше відсотків.

Комісія за користування кредитом у мікрофінансових організаціях може досягти 2% на день, що в середньому становить 700% на рік, тоді як банки стягують у середньому 40% на рік.

Мікрофінансові організації також надають можливість отримати кредит на невелику суму у 500 грн, коли ж максимальна сума кредиту обмежена і в середньому становить не більше 30 000 грн.

Кредит онлайн з поганою кредитною історією: вимоги до позичальника

Більшість мікрофінансових організацій має схожий перелік основних вимог до потенційних позичальників і складається з наступних пунктів:

  • Громадянство України та постійна реєстрація;
  • Вік: від 18 до 75 років, у деяких випадках від 21 до 65 років;
  • Більшість МФО надають кредитні продукти як студентам, так і пенсіонерам.
  • Необхідна документація: паспорт громадянина України та ІПН;
  • Стабільне джерело доходу.

На цьому основний список вимог закінчується, але деякі фінансові організації можуть мати й інші вимоги до позичальників, тому необхідно уважно вивчати умови кредитування МФО, що цікавить. У деяких випадках можуть знадобитися:

  •  контакти довірених осіб;
  • Довідка про доходи;
  • фото документів;
  •  документ про відсутність прострочок за кредитами;
  • документ про відсутність непогашених кредитів інших організаціях.

Кредит онлайн: як отримати кредит?

Заявка на отримання мікропозики розглядається в максимально короткі терміни, а для її подання навіть не потрібно приїжджати до організації, все оформлення відбувається кредит онлайн. В основному всі МФО України приймають заявки на мікропозику незалежно від часу доби, що дозволяє отримати необхідну суму в будь-який час дня та ночі.

  • Як взяти кредит онлайн на картку?

    • Необхідно вказати бажані термін та суму у кредитному калькуляторі на офіційній сторінці сайту мікрофінансової організації, яку можна вибрати на платформі Finpanda всього за пару хвилин;
    • Вибрати відповідну пропозицію;
    • Натиснути на кнопку "Отримати позику";
    • Заповнити необхідні дані та очікувати рішення щодо кредиту на картку.


    Після підписання кредитного договору гроші моментально надходять на зазначену під час реєстрації на сайті банківську картку позичальника.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: