#

Кримінальний авторитет шість років переховувався на Обухівщині (ВІДЕО)

18.02.2020 15:50
Кримінальний авторитет шість років переховувався на Обухівщині (ВІДЕО)
Євген Анісімов

Стало відомо, що запорізький бізнесмен Євген Анісімов, відомий під прізвиськом "Онисим", шість років перебував у міжнародному розшуку та нещодавно був затриманий у Києві; весь цей час чоловік  спокійно жив на Обухівщині

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Інтерфакс"

"Євгена Анісімова затримали! 100% підтверджую. Усі ці роки жив у Козині, Обухівського району", - написав на своїй сторінці в Facebook народний депутат фракції "Слуга народу" Євген Шевченко.

"Цікава деталь, здав Анісімова його найближчий соратник. Від великої винагороди відмовився!", - говорить бізнесмен Євген Черняк.

Варто сказати, що запорізький бізнесмен Євген Анісімов за часів Віктора Януковича позиціонувався як "смотрящий" Запоріжжя, був керівником місцевого злочинного угруповання, яке мало доступ до бюджетних коштів міста. Запорізькі підприємці неодноразово заявляли про те, що "Онисим" обклав даниною малий і середній бізнес Запоріжжя.

21 жовтня 2013 року Анісімов був затриманий та заарештований в аеропорту "Бориспіль", однак 27 січня 2014 року вийшов з-під варти. Після цього він зник і був оголошений у міжнародний розшук за підозрою в скоєнні низки кримінальних злочинів, зокрема - створення ОЗУ, вимагання, співучасть у замаху на вбивство, легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом. У 2018 році Євген Черняк пропонував 5 млн грн за інформацію, яка допоможе затримати Анісімова, котрий на той час перебував у міжнародному розшуку.

Нагадаємо, що за минулий рік у Київській області зафіксовано від'ємний приріст населення, точніше - кількість померлих удвічі більша, ніж народжених.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: