#

Нардеп Кривошея звинуватив голів Богуславської та Миронівської РДА в блокуванні реформи децентралізації

03.05.2018 15:20
Нардеп Кривошея звинуватив голів Богуславської та Миронівської РДА в блокуванні реформи децентралізації
Геннадій Кривошея на зустрічі з представниками влади та громадськості в Миронівці

Депутат Верховної ради України Геннадій Кривошея від "Народоного Фронту" під час зустрічі з громадами Богуслава та Миронівки звинуватив чиновників РДА в умисному затягуванні процесу децентралізації

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Геннадія Кривошеї у Facebook.

Повідомляється, що 27 квітня відбулася робоча зустріч з представниками Богуславського та Миронівського районів, де були присутні голови сіл та депутати місцевих рад. Основним питанням обговорення стала відсутність ініціативи з боку чиновників РДА у створенні ОТГ на території районів.

"Як результат зробили висновок, що керівники районних адміністрацій та районних рад, проводять антигромадну політику. Причина такої протидії одна, ніхто з керівництва РДА не хоче втрачати контроль над фінансовими потоками, адже тоді не можливо вкрасти гроші, а так всі фінанси і надалі знаходяться під контролем корумпованих чиновників", - зазначається в повідомленні.

Зазначено, що Миронівська міськрада надіслала офіційне звернення до Президента, Голови ВРУ, Прем'єра та голови КОДА щодо блокування процесу створення ОТГ.

"Надіюсь, що це дасть можливість зрушити корупцію на місцях. В іншому разі буду піднімати питання про звільнення відповідних голів РДА", - йдеться у повідомленні.

Проте дехто з користувачів соцмережі не погодилися з позицією депутата й піддали сумніву його критику в бік місцевих чиновників.

"Вас чомусь три роки і три місяці цей процес абсолютно не цікавив…, і раптом 27 квітня 2018 року Ви зробили для себе неймовірне відкриття: у Богуславі та Миронівці такі-сякі голови райдержадміністрацій та районних рад блокують ці процеси. Ви прекрасно знаєте, що від цих посадовців абсолютно нічого не залежить, все вирішується зовсім в інших кабінетах, конкретніше, на рівні Київської обласної адміністрації. Ну не хоче влада, в черговий раз, побачити справжній рівень довіри громадян", - переконаний Олексій Муравський.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: