#

Купатися заборонено: сапери не обстежували водойми Ірпінської громади

15.06.2022 17:35
Купатися заборонено: сапери не обстежували водойми Ірпінської громади
Фото з мережі Інтернет

Наразі сапери та водолази ще не обстежили водойми та узбережжя на території Ірпінської громади, тому купатися там заборонено

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "КП "Муніципальна Варта" Ірпінської Міської Ради" у Facebook, про це стало відомо із рішення місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

В зв’язку з бойовими діями, які велися на території громади, водойми (річки, ставки, озера) та прилеглі території до них не були обстежені саперами та водолазним підрозділом ДСНС на наявність вибухонебезпечних предметів та засобів ураження.

Тому, було ухвалено рішення про заборону купання у водоймах громади, з метою запобігання нещасних випадків, загибелі і травматизму людей. Відповідний протокол підписали 13 червня на позачерговому засіданні місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, що 15 червня прем’єр-міністри Чорногорі та Албанії Еді Рама та Дрітан Абазович відвідали Іріпнь та Бородянку у межах офіційного візиту до України.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: