#

Кварталівець Юзік із партії Зеленського за мільйони будується в лісі під Києвом

30.04.2021 14:25
Кварталівець Юзік із партії Зеленського за мільйони будується в лісі під Києвом
Скріншот із відео

Народний депутат з фракції "Слуга народу" Юрій Корявченков, більш відомий як Юзик з "Кварталу 95", за інформацією ЗМІ, затіяв масштабне будівництво заміського маєтку в селищі Проців Бориспільського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на "УНІАН".

Там побували журналісти "Страни" і показали маєток політика з висоти пташиного польоту. Ділянка "слуги народу" площею 18 соток, згідно зі свіжою декларацією, записана на дружину Тетяну. Як і недобудована дача площею 260 кв.м.

Зазначається, що на місці виявилося, що двір ще потребує озеленення. А ось замість садового будиночка нардеп Корявченков зводить ґрунтовний особняк серед соснової лісопосадки. Це простора двоповерхова будівля, зовні готовність майже на 100%, залишилися лише оздоблювальні роботи.

Журналісти дізналися, що на сайтах з продажу нерухомості подібні котеджі коштують від $300 до $500 тис. залежно від ступеня готовності об'єкта. За інформацією "Страни", зараз Корявченков живе на Позняках. У сім'ї є "трійка" на 104 квадрати, яка, судячи з декларації, записана на самого нардепа.

Також нагадаємо, що стало відомо, що костел Іоанна Хрестителя у Білій Церкві може увійти до національної програми фінансування "Велика реставрація".


Читати "Моя Київщина" у Telegram