#

Квитки на наступний матч "Колоса" продаються за рекордно низькою ціною

26.02.2021 17:07
Квитки на наступний матч "Колоса" продаються за рекордно низькою ціною
Стадіон "Колос" у Ковалівці

Завтра, 27 лютого, у Ковалівці відбудеться матч між "Колосом" та "Рухом", а квиток на стадіон можна придбати за 1 гривню

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на офіційний сайт футбольного клубу "Колос".

Зазначимо, що Кабінет міністрів та МОЗ України дозволили відвідувати глядачам футбольні матчі з 18 лютого. "Meta-ratings.com.ua" наголошує, що дозволяється проводити матчі команд ігрових видів спорту, професійних спортивних клубів з глядачами, але наповненість спортивних арен не має перевищувати 50%.

Шановні вболівальники! Раді повідомити, що квитки на матч 16-го туру Favbet Ліги "Колос""Рух" вже є у продажу! Ця гра пройде на стадіоні “Колос” у Ковалівці у суботу 27 лютого (стартовий свисток – о 19:30), - йдеться у повідомленні.

Попередня зустріч між "Рухом" та "Колосом" відбулася 20 вересня 2020 року, тоді ковалівці на виїзді перемогли з рахунком 1:2.

Придбати квитки в Інтернеті можна за посиланням. Вартість квитка символіча – 1 гривня. Також квитки на матч можна придбати у касі на стадіоні в Ковалівці. Каси відкриваються за кілька годин до початку зустрічі.

Нагадаємо, що в попередньому турі Favbet Ліги ковалівський "Колос" переміг на виїзді команду "Львів", закріпившись на 7 позиції в таблиці.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: