#

Ліцеїст з Ірпеня пройшов на всесвітній конкурс стартапів (ФОТО, ВІДЕО)

16.12.2020 18:40
Ліцеїст з Ірпеня пройшов на всесвітній конкурс стартапів (ФОТО, ВІДЕО)
Микита Чорний

Стало відомо, що один із учнів Ірпінського академічного ліцею зі своїм винаходом бере участь у всесвітньому конкурсі "Startup World Cup", який проводиться у США

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Ірпінського академічного ліцею в Facebook.

Українські винахідники до цього року не могли брати участь в конкурсі стартапів "Startup World Cup",  тому цей раз можна вважати дебютним. Журі із США оцінюватиме, наскільки кожен із проєктів життєздатний у бізнесі.

Наприкінці цього місяця визначать 12 найкращих винаходів, і тоді ж стане відоме ім’я переможця від України. Він у якості призу отримає мільйон доларів та змогу представити свій стартап в Штатах у травні наступного року.

Одним із учасників такого престижного конкурсу став ірпінський учень 11-В Микита Чорний. Хлопець подав на конкурс свій винахід – унікальну смарт-пляшку. Вона за 10 секунд нагріває або охолоджує 50-міліграмову порцію напою, що знаходиться всередині. Для цього достатньо натиснути кнопку на корпусі.

Хлопцеві притаманні допитливість, розвинуте критичне мислення, висока навчальна мотивація, нестримний потяг до нового! Бажаємо Микиті здійснення найзаповітніших мрій та нових знахідок! – Відзиваються про хлопця в ліцеї.

Нагадаємо, що всеукраїнський молодіжний мистецький фестиваль імені Івана Коваленка, який через пандемію COVID-19 проходив у дистанційному режимі, завершується.




Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: