#

Лікарні Київщини модернізуються в рамках "Великого будівництва"

09.12.2020 19:00
Лікарні Київщини модернізуються в рамках "Великого будівництва"
Фото з мережі інтернет

Голова Київської облдержадміністрації Василь Володін повідомив, що на Київщині продовжується модернізація та облаштування приймальних відділень районних та міських лікарень в рамках державної програми "Велике будівництво"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  з посиланням на пресслужбу Київської облдержадміністрації.

 Наразі проводимо реконструкцію приймального відділення Ірпінської центральної міської лікарні. Буде влаштовано відділення екстреної медичної допомоги з відповідним обладнанням. 115 тисяч мешканців міста Ірпінь та Бучанського району матимуть змогу отримувати якісну медичну допомогу. Лікарі зможуть проводити хворим необхідні обстеження, своєчасно встановлювати діагноз, при необхідності розпочинати лікування, а також передопераційну підготовку, – розповів Василь Володін.

Вартість запланованого будівництва за підрахунками становить 6,9 млн грн. Кошти на реалізацію у повному обсязі передбачено за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетом на реалізацію проєктів з реконструкції та капітального ремонту приймальних відділень опорних закладів охорони здоров’я у госпітальних округах.

Також в КОДА розповіли, що відповідно до запланованого графіку робіт виконано 80% робіт у Ірпінській центральній міській лікарні. Об’єкт планується завершити до кінця 2020 року.

Нагадаємо, що КНП "Славутицька міська лікарня" стала переможцем ініціативи "Людяність і взаємодопомога" від Міжнародного фонду "Відродження" та Представництва Європейського Союзу в Україні по програмі подолання наслідків пандемії COVID-19.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: