#

Лісівники Київщини взяли участь в акції "Зростаймо разом"

28.09.2021 11:10
Лісівники Київщини взяли участь в акції "Зростаймо разом"
Фото з місця події

Лісівники Київщини на чолі з начальником Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства Олексієм Бойком долучилися до акції "Зростаймо разом"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Київське обласне управління лісового та мисливського господарства" у Facebook.

Зауважується, що акція "Зростаймо разом" інційована головою Київської обласної державної адміністрації Василем Володіним у межах програми Президента України "Зелена країна".

Лісівники спільно зі школярами та освітянами опорного закладу освіти "ЗАГАЛЬЦІВСЬКИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІІ СТУПЕНІВ» Бородянської ОТГ, представниками районної державної адміністрації, Бучанської районної ради та Бородянської селищної ОТГ у позаурочний час висадили дерева. Дорослі - працювали лопатами, воду носили та поливали, малеча ж займалась сіянцями - без діла ніхто не залишився.

Далі наголошується, що це не перший захід у межах акції "Зростаймо разом" на який відгукнулись лісівники в усіх куточках Київщини та забезпечили посадковим матеріалом організаторів.

Під час заходу на подвір’ї ОЗО "Загальцівський ЗЗСО" учасники висадили 50 ялин, 10 ялиць та 15 дубочків.

Нагадаємо, що у зоні відчуження протягом минулого місяця науковці досліджували наслідки  масштабних пожеж, що сталися минулого року.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook